Geld doneren

Je kunt ons helpen met een donatie. Dat kan een algemene donatie zijn of een donatie aan een geldinzamelactie van iemand. Als je wilt doneren, klik je op de 'Doneer nu' knop. 

Het kan zijn dat er beloningen ingesteld zijn om je te bedanken voor je donatie. Afhankelijk van je gekozen bedrag krijg je ook iets terug voor je donatie!

Het doneren gaat als volgt:

  • klik op 'Doneer nu'
  • vul het bedrag in dat je wilt doneren (het minimum bedrag is 5 euro) of klik op een van de donatieknoppen met beloningen als die er zijn
  • vul je naam en e-mailadres in
  • kies de manier waarop je wilt betalen. Dat kan met iDEAL, creditcard, PayPal, Maestro of Bancontact/Mr Cash 

Aan het verwerken van de donaties zijn kosten verbonden van de bank en de zogenaamde 'payment provider'. Daarom wordt aan donateurs gevraagd 40 eurocent extra bij te dragen aan het doel voor deze kosten.

Nadat je hebt gedoneerd, ontvang je een e-mail met de bevestiging van de ontvangst van je donatie. In deze mail zit ook een betaalbewijs dat je kunt downloaden. Handig voor je eigen administratie of misschien de administratie van het bedrijf waar je werkt. 

Hoe komt jouw geld bij ons terecht?
Het bedrag dat je online doneert wordt via payment provider Buckaroo geïncasseerd. Buckaroo keert dit bedrag met aftrek van hun kosten en de kosten van de bank uit aan de Stichting Derdengelden Online Fondsenwerving (de transactiekosten die 40 eurocent per donatie bedragen). Via de derdengelden rekening van deze stichting worden vervolgens maandelijks deze inkomsten met aftrek van de kosten van Kentaa (voor het verzorgen van het platform en aanvullende dienstverlening) uitgekeerd aan het doel (8,5% incl. BTW van donatiebedrag).